Consultes personalitzades

Seguir

En aquest article, aprendreu a utilitzar la pantalla de consultes.

Introducció

La pantalla de consultes us permet visualitzar qualsevol tipus de dades que s'hagin inserit a la Plataforma.

Podeu visualitzar fins ados diferents paràmetres, per al nombre de dispositius o grups que desitgeu, dins d'un període de temps seleccionat per vosaltres.

Més endavant podeu exportar aquestes dades a un fitxer d'Excel .

Freqüències disponibles

Les freqüències disponibles en aquesta pantalla són les que heu configurat a la seccióPreferènciesde la Plataforma (Configuració --> Preferències).

Pot anar des de 5 minuts fins al mes.

També podeu visualitzar les vostres dadesacumulades, si aquesta és la manera com esteu inserint les dades.

Paràmetres disponibles

Els paràmetres disponibles per seleccionar a la pantalla de consultes són tots els paràmetres de la plataforma, inclosos elsparàmetres calculats. Això vol dir que podeu comparar qualsevol tipus de paràmetres que vulgueu entre ells (és a dir: dades de temperatura amb energia).

Requisits

Per veure les dades a la pantalla de consultes, primer heu de fer algunes coses:

1. Perenviar dades a la plataforma EM
  2. Per acceptar els dispositius i punts de dades generats quan les dades entren a la plataforma
  3. Per assignar aquests dispositius a la seva ubicació corresponent

I ja està, ja estàs preparat per analitzar les teves dades!

Com funciona?

1. Aneu a la secció Consultes
  2. Creeu una nova consulta fent clic a "Nova consulta"
  3. Seleccioneu el període de temps durant el qual voleu visualitzar les dades. Podeu seleccionar un període dinàmic o un de personalitzat (i per tant estàtic).
  4. Seleccioneu el paràmetre que voleu visualitzar, ja en la freqüència desitjada.
  5. Seleccioneu els Nodes (dispositius) i els grups, que contenen el paràmetre seleccionat, que voleu visualitzar al vostre gràfic. Podreu editar més endavant.
  6. En cas que vulgueu visualitzar un altre paràmetre (el segon i l'últim), feu clic a Afegeix l'eix dret, a la part inferior del formulari, i seguiu els passos 4 i 5 per configurar-lo.
  7. Un cop configurada la consulta, feu clic a "Mostra".

Desa la consulta

Podeu desar la vostra consulta fent clic a "Desa" a la pantalla de visualització.

Pots desar-loprivat(només per a tu) opúblic(per a qualsevol persona que pugui accedir al compte), amb un nom i una descripció.

Per poder desar-lo, heu d'estar sota una ubicació del compte.

Totes les consultes desades seran accessibles a la part inferior esquerra de la pantalla.

Visualització de dades

Un cop premeu "Mostrar" després de crear o editar la consulta, la visualització de les dades es fa en columnes (el primer paràmetre) i, en cas que existeixi el segon, en línies.

Exportació de dades

Podeu exportar el gràfic de consultes a un fitxer Excel fent clic a la iconaExporta a excela sota del bloc.

També podeu exportar el gràfic com a imatge fent clic a la icona de la càmera a sota del bloc.

Consells i trucs

Seleccioneu i deseleccioneu dispositius

Podeu seleccionar o anul·lar la selecció de dispositius al gràfic de consultes per canviar la visualització del gràfic.

Apropa i allunya

El gràfic us permet ampliar i allunyar sempre com vulgueu ambarrossegar i deixar anar.