Ús de la funció reactiva a la plataforma

Seguir

Plantilla de Símbol de Advertencia de , Señales de Advertencia | PosterMyWall

Aquesta pantalla ja no està disponible.

Pretenia visualitzar l'excés de Reactiu, per comprovar prèviament el cost que representaria a la factura.

Com que aquesta pantalla ja no ofereix un servei òptim, hem decidit esborrar-la el de setembre de 2021i mantenir, en canvi, lesAlertes reactivesi les nova pestanyaFactures mensualsa la pantalla Cost.

En aquesta pantalla, ja podeu visualitzar el cost associat a l'excés de Reactiu, així com tots els costos desagregats de la factura.

------------------------

En aquest article, repassarem les característiques de la pantalla reactiva.

Contingut d'aquest article:

Introducció

La plataforma EMS permet realitzar una anàlisi detallada dels excessos d'energia reactiva mitjançant la pantalla d'anàlisi reactiva. Podeu accedir-hi, en aquelles llicències en què estigui disponible, a través del menú Anàlisi i seleccionant Reactiu.

Requisits

1. Per enviar dades a DEXMAamb, almenys, la freqüència de 30min, ja que és la freqüència mínima necessària per obtenir l'excés reactiu.
  2. Enviar dades amb el paràmetre d'energia reactiva 404.
  3. Per acceptar els dispositius i punts de dades generats quan les dades entren a la plataforma.
  4. Per assignar aquests dispositius a la seva ubicació corresponent.
  5. Per configurar els subministraments i els preus a la secció Configuració.
  6. Assigna els subministraments i els preus als dispositius a Configuració --> Ubicacions --> Assigna subministraments i preus

Com funciona?

1. Seleccioneu el dispositiu desitjat de la llista disponible mitjançant el selector.
  2. Seleccioneu el període de temps per al qual voleu mostrar les dades.
  3. Seleccioneu un dia de referència.
  4. Se us mostra a quin subministrament està assignat el dispositiu seleccionat.

Visualització de dades

Les dades es poden mostrar amb un gràfic de barres. El gràfic mostra el cost dels excés de manera discreta -hora a hora, dia a dia, etc.- mentre

I el gràfic inclou una taula resum que es calcula acumuladament tenint en compte tot el període de temps seleccionat.

Exportació de dades

El gràfic de la pantalla es pot exportar com a imatge .

Consells i trucs

1. Zoom i msobre la coordenada temporal