Ús de la funció Per dispositiu a la plataforma

Seguir

En aquest article, aprendrem a utilitzar la funció per dispositiua la plataforma EMS.

Contingut d'aquest article:

Introducció

Aquesta característica permet visualitzar tots els paràmetres disponibles escollint el dispositiu. Aquesta característica és molt útil per visualitzar paràmetres que no són de consum

Freqüències disponibles

Les freqüències disponibles en aquesta pantalla són les que heu configurat a la seccióPreferènciesde la Plataforma (Configuració --> Preferències).

Pot anar des de 5 minuts fins al mes.

Fonts d'energia disponibles

En aquesta pantalla, podeu visualitzar tot tipus de paràmetres disponibles a la plataforma EMS.

Requisits

Per veure les dades a la pantalla Per dispositiu, primer necessiteu algunes coses:

1. Perenviar dades a la plataforma
  2. Per acceptar els dispositius i punts de dades generats quan les dades entren a la plataforma
  3. Per assignar aquests dispositius a la seva ubicació corresponent

Com funciona?

1. Dispositiu: primer, seleccioneu el dispositiu que voleu analitzar.
  2. Paràmetre: Després el paràmetre. Nota:només es mostraran els paràmetres acceptats.
  3. Anar a la data: Aquí hauríeu de triar un dia que voleu mostrar. En funció de la freqüència del paràmetre, es mostrarà la finestra següent:
    • Per hora o més --> Una setmana, a partir del dilluns de la setmana escollida.
    • Diari --> Un mes, a partir del primer dia del mes escollit.
    • Setmanal o inferior --> Un any, a partir del gener de l'any escollit.

Visualització de dades

En aquesta pantalla, podeu visualitzar les vostres dades en un gràfic de barres

Així com visualitzar la llista de lectures del període corresponent.

Exportació de dades

Les dades es poden exportar enFormat Exceli el gràfic es pot desar com a imatge